Interesse-grupper

Blixen Klub Vallensbæk’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Vallensbæk.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Vallensbæk’s medlemmer, så tal med en fra styregruppen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Brætspil

I denne gruppe spiller vi brætspil, f.eks. Scrable, Rumikub eller noget helt andet. Vi spiller ikke elektroniske spil. De fleste spil er til minimum 3-4 deltagere. Du skal være klar til at lære nye spil og nye spilleregler, da vi gerne vil udfordres og derfor ofte skifter spil. Vi mødes den 2. tirsdag i hver…

Havevenner

Vi deler have-erfaringer og besøger smukke haver og parker. Vi mødes 1 gang om måneden, på mandage kl. 13.00. Mødetiden kan dog ændres til kl. 10, hvis vi skal på en længere tur. Dette aftales internt i gruppen. På længere ture spiser vi en frokost, hvis der findes en café eller restaurant på besøgsstedet. Hvis…

Samtalesalon “hjemme hos”

Vi mødes 5,6-7 medlemmer ca. hver anden mdr. en mandag fra 10.15-12.45 hjemme hos en af os. Her vil vi dele 1 personlig historie ud fra det emne, tovholder har fastlagt for dagen. Grupperne vil blive mikset fra gang til gang af tovholder. Pris 15 kr. pr gang til værten.

Vandregruppe

Vi tager støvlerne på og går afsted på tur - ud i den friske natur. Vi mødes søndage kl. 10.00-12.00. Vi går 7-10 km i rask tempo. Der vil være forskellige mødesteder. Vandreplan med angivet mødested udsendes i god tid af tovholder.
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.